Авдіївка. У “Легіоні Свободи” кажуть, що Росія наступає “всіма силами”, хоче оточити місто

Авдіївка. У

Авдіївка після ударів росіян (Фото: скріншот з відео)

Російські окупанти наступають на Авдіївку “всіма силами” і хочуть взяти місто в оточення. Про це повідомив майор “Легіону Свободи” Максим Морозов у ефірі Радіо Свобода.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини За його словами, росіяни атакують Авдіївку величезною кількістю бронетехніки та піхоти – штурми йдуть на ділянці від Первомайського до Очеретяного.

“За деякими даними, це одна з найбільших атак. Наступають російські військові, наступають усі ті сили, які є в наявності окупаційних військ”, — сказав Морозов.

Він зазначив, що ворог намагається реалізувати план щодо оточення Авдіївки, проте зробити цього не вдається.

Офіцер заявив, що загарбники хочуть перерізати дороги до міста та взяти його у повне кільце.

“Попередньо зараз ми можемо вже сказати, що цей план поки що їм не вдається. І завдяки титанічній роботі наших сил опору – не вдасться”, — резюмував військовий.

Вранці у Генеральному штабі заявили, що окупанти наступали в районі Авдіївки силами до трьох батальйонів за підтримки танків та бронетехніки, проте українські воїни не втратили позиції.

  • 10 жовтня командувач Таврійського напрямку повідомив, що російські окупанти збільшили активність, на Таврійському напрямку тривають бої.
  • Генштаб ЗСУ повідомив, що окупанти наступають у районах Донецька, Кремінної та Куп’янська, Сили оборони продовжують штурмові дії на південь від Бахмута, мають частковий успіх у районі Андріївки.
  • 9 жовтня ЗСУ заявили, що на Запорізькому напрямку зменшилися втрати російських окупантів через погіршення погоди.

Дивіться також Авдіївка. Військові пишуть про хвилі “м’ясних штурмів” РФ, масовані авіаудари: фото, відео

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *