Запеклі бої під Куп’янськом, Донецьком та Авдіївкою, є успіх ЗСУ біля Вербового – мапа

Запеклі бої під Куп'янськом, Донецьком та Авдіївкою, є успіх ЗСУ біля Вербового – мапа - Фото

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби російські окупанти атакували біля Куп’янська, Донецька й Авдіївки, українські військові відбили ворожі атаки та мали успіх на півдні в районі Вербового. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Військові повідомили, що за добу на фронті відбулося 72 бойових зіткнення. Біля Куп’янська відбито близько 15 атак росіян в районах Синьківки та Іванівки Харківської області та ще п’ять – біля Стельмахівки та Надії Луганської області.

Фронт в районі Куп'янська (Карта: deepstate)

В районі Бахмута українські воїни відбили три атаки окупантів. Також відбито 15 атак біля Мар’їнки та ще п’ять атак – південніше Золотої Ниви та південніше Пречистівки Донецької області.

Фронт в районі Бахмута (Карта: deepstate)

Фронт біля Мар'їнки (Карта: deepstate)

Росіяни намагаються оточити Авдіївку – протягом доби Сили оборони відбили 10 атак.

Фронт в районі Авдіївки (Карта: deepstate)

На Запорізькому напрямку українські військові не допустили втрат позицій південно-західніше Новоданилівки, Роботиного та західніше Вербового Запорізької області.

Мають успіх західніше Вербового.

Українська авіація завдала чотирьох ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Ракетники та артилеристи уразили два вертольоти на посадкових майданчиках, склад боєприпасів та артилерійський засіб противника.

  • Армія РФ останніми днями активізувала атаки в районі Авдіївки, наступає піхотою і завдає масованих авіаційних ударів: дивіться відео.
  • Генштаб повідомляв, що окупанти наступали в районі Авдіївки силами до трьох батальйонів за підтримки танків та бронетехніки. Також було відбито понад 10 атак у районах Мар’їнки, Красногорівки, Золотої Ниви та Володиного.
  • ЗСУ про наступ на Авдіївку: Лікарні Донецька переповнені пораненими, росіяни видихнуться.

Читайте також: РФ сильно б’є по Авдіївці, неможливо врятувати людей з-під завалів – військова адміністрація

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *