Джонсон заявив, що “тільки дурень не захоплюється” російською мовою, культурою та цивілізацією

Джонсон заявив, що

Борис Джонсон (фото – Офіс президента)

Колишній британський прем’єр-міністр Борис Джонсон заявив, що “досі” захоплюється російською культурою та вважає себе русофілом. Про це він заявив в інтерв’ю, яке вийшло в національному телемарафоні.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

На питання, чи змінилося на тлі тотальної війни РФ проти України його ставлення до росіян, їх культури та майбутнього, Джонсон відповів: “Я досі русофіл. Я досі захоплююся мовою, культурою, російською цивілізацією. Лише дурень не буде захоплюватися”.

Колишній британський прем’єр визнає, що йому “сумно стосовно того, що відбувається” зараз, але “безглуздо вдавати, що російський народ не підтримує цю війну”.

Відповідаючи на запитання про майбутнє Росії, Джонсон сказав, що “має значення майбутнє України”.

“Це країна, на яку напали. І це українці, які потребують нашої підтримки. Україна має бути вільною, і Україна має бути незалежною. Україна має обирати власну долю”, – додав він.

  • 14 липня 2023 року Джонсон у своїй колонці для Daily Mail піддав критиці результати саміту НАТО у Вільнюсі та закликав швидше прийняти Україну в Альянс.
  • 14 вересня колишній прем’єр Британії закликав західних союзників посилити військову допомогу Україні для того, аби прискорити її перемогу у війні.
  • 11 жовтня Джонсон заявив, що головною причиною затягування військової допомоги Україні є “страх спровокувати Путіна”.

Читайте також: ЗСУ почнуть застосовувати бойовий модуль “ШаБля”. Його “високо оцінював” Борис Джонсон — фото

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *